sábado, 26 de noviembre de 2011

El sexisme en l'esport

 Aquesta notícia que durant l'any 2010 va aparèixer als mitjans de comunicació,  va ocasionar molt de rebombori, especialment tenint en compte que la selecció Iraniana femenina de fútbol ha rebutjat anar als Jocs Olímpics per la imposició d'una equipació determinada. Quina opinió en teniu al respecte sobre el desenvolupament de l'esport espectacle femení en aquest context? És realment espectacle o més aviat captivar les mirades d'un públic fervent de testosterona?
 Francament suposo que el deure dels professionals de l'àmbit esportiu i educatiu ha de ser educar en valors com la coeducació per igualar als dos sexes en la pràctica esportiva i des de la pròpia Educació Física.

    Las equipaciones más sexy de las baloncestistas


La delegación Europea de la FIBA ha decidido, generando mucha polémica y rechazo, que las participantes en la Euroliga femenina de baloncesto deberán cambiar la talla de sus equipaciones la próxima temporada. Te mostramos ejemplos de las ajustadas prendas que estarán obligadas a llevar.



















Foto: Agencia Europress




Pàgina web:
http://es.eurosport.yahoo.com/baloncesto/fotos/equipaciones.html





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Es prega que tots els comentaris enregistrats deuen formular-se sense qualitat d'ofensa i sense discriminar persones, institucions o organitzacions de tot tipus.